QNAP lanceert Thunderbolt NAS TVS-871T, Introduceert een DAS/NAS/iSCSISAN drievoudige oplossing voor 4K workflows

Harry Hilgen Laatste ict nieuws

QNAP® Systems, Inc. kondigde vandaag ’s werelds eerste Thunderbolt™ 2Turbo vNAS TVS-871T aan die over 20Gbps bandbreedte beschikt, 4K video kan verwerken over Thunderbolt 2, en compatibel is met de Thunderbolt-ready TX-500P en TX-800P. Met de hoge overdrachtssnelheid van DAS en de gemakkelijke toegankelijkheid van NAS, is de TVS-871T een uiterst flexibele en efficiënte opslagoplossing voor creatieve mediaprofessionals op zoek naar het stroomlijnen van grote 4K video en ontwerp-workflows.

“De TVS-871T pakt het meest voorkomende knelpunt aan voor 4K-workflows. I/O-snelheid en opslag”, zegt David Tsao, productmanager bij QNAP. “Het biedt ongeëvenaarde prestaties voor hoge-resolutie opslag van bestanden en I/O-intensieve taken om de productiviteit te verhogen met meer nadruk op 4K of 3D-workflows.”

Aangedreven door een hoog presterende Intel® Haswell processor met opties, zoals Core™ i5 en Core™ i7, beschikt de 8-bay TVS-871T niet alleen over Thunderbolt 2 technologie, maar ook dubbele 10GbE-poorten die ongelooflijke flexibiliteit en prestaties leveren. Het kan gelijktijdig algemene Ethernet-diensten draaien in aanvulling op het Thunderbolt-2 netwerk, volledig zelfstandig en zonder beïnvloeding van bandbreedte. Met de dubbele Thunderbolt 2 poorten kunnen gebruikers flexibel hun werkplekverbindingen met de TVS-871T en de opslaguitbreidingseenheden regelen op basis van hun behoeften om te genieten van hoge bereikbaarheid, optimale samenwerking en naadloze uitbreiding.

“De meeste huidige Thunderbolt DAS gebruikers zijn gefrustreerd omdat zij niet in staat zijn om grote hoeveelheden bestanden snel te delen om de productiviteit te verhogen. De TVS-871T Thunderbolt 2 Turbo vNAS integreert perfect de snelle opslag van Thunderbolt DAS en de flexibele bestandsdeling van 10GbE netwerken, wat de obstakels bij conventionele Thunderbolt DAS gebruikers volledig wegneemt”, voegde Tsao eraan toe.

Gebruikers kunnen ook gemakkelijk de opslagcapaciteit van de TVS-871T uitbreiden tot 448 TB door het aansluiten van maximaal 6 QNAP uitbreidingseenheden (TX-500P en TX-800P). “De schaalbare NAS Thunderbolt voldoet volledig aan opslagintensieve toepassingen, waardoor het de ideale opslagoplossing is, klaar voor grote bestanden met een hoge resolutie”.

De TVS-871T is een perfecte partner voor Thunderbolt-2 capabele Macs. Tot 2 Mac-werkstations kunt u aansluiten op een TVS-871T om realtime gelijktijdige videobewerking te verrichten. Mac-gebruikers kunnen moeiteloos een back-up maken van Mac® gegevens naar de TVS-871T met Apple Time Machine. Bij het assisteren in creatieve workflows levert de TVS-871T een krachtige en stabiele verwerkingscapaciteit voor realtime niet-lineaire videobewerking, en maakt het ook multi-track videobewerking mogelijk met de laagste latency. Gebruikers kunnen een 4K display aansluiten op de TVS-871T via HDMI om 4K video’s direct af te spelen, en video’s organiseren met Video Station.

Met het nieuwste QTS 4.2 besturingssysteem presteert de TVS-871T serie als een eenvoudig te gebruiken en toch krachtige NAS voor opslag van bestanden, back-up, delen en synchroniseren. Met QvPC technologie kunnen gebruikers eenvoudig een toetsenbord, muis en HDMI-display aansluiten voor het gebruik van de TVS-871T als een kosteneffectieve PC-vervanger, voor rechtstreekse toegang tot opgeslagen gegevens, het uitvoeren van meerdere virtuele machines, surfen op het web, genieten van 4K video’s met Kodi™, surveillance met rechtstreekse beelden van IP-camera’s, en nog veel meer. De ingebouwde App Center biedt verschillende install-on-demand toepassingen ontwikkeld door QNAP en derden, wat nog meer waarde toevoegt aan de TVS-871T en bijna ongelimiteerde functionaliteit verstrekt aan gebruikers.

Belangrijkste specificaties

Thunderbolt 2 Turbo vNAS

  • TVS-871T-i7-16G: Intel® Core™ i7-4790S 3,2 GHz quad-core processor en 16GB DDR3 RAM
  • TVS-871T-i5-16G:Intel® Core™i5-4590S 3,0 GHz quad-core processoren 16GB DDR3 RAM8-bay torenmodel, AES-NI hardware encryptie-enige; hot-swappable 3,5″/2,5″ SATA 6Gb/s, 3Gb/s HDD of SSD; 2 x Thunderbolt 2 high speed ports, 3 x USB 3.0; 2 x 10 Gigabit Ethernet poort (10GBased-T), 4 x 1 Gigabit Ethernet poort;1 x HDMI poort

Thunderbolt 2 NAS uitbreidingseenheid

  • TX-800P: 8-bay toren unit
  • TX-500P: 5-bay toren unitHot-swappable3,5”/2,5” SATA 6Gb/s,3Gb/s HDD; 2 x Thunderbolt 2 high speed ports

Beschikbaarheid

De nieuwe Thunderbolt NAS TVS-871T en de opslaguitbreidingseenheden TX-500P en TX-800P zijn nu bij BATA ICT Diensten verkrijgbaar. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over Thunderbolt NAS TV-871T? Neem contact op met BATA ICT Diensten via onze contactformulier   of bel 058-7506066

Bron: Wereldprimeur: QNAP lanceert Thunderbolt NAS TVS-871T, Introduceert een DAS/NAS/iSCSISAN drievoudige oplossing voor 4K workflows