De nieuwe Office 2016 nu verkrijgbaar bij BATA ICT Diensten

Harry Hilgen Laatste ict nieuws

Met het nieuwe Office 2016, nmicrosoft office 2016u beschikbaar in Office 365, worden favoriete Office-programma’s nog krachtiger dankzij nieuwe kenmerken en functies. Het is het bekende en betrouwbare Office, maar dan nog beter.

Totaal vernieuwde Office 2016-programma’s
Office 2016 wordt geleverd met de nieuwste en beste versies van de favoriete programma’s: Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Alle vertrouwde functies, maar dan nog beter.

Functies om de productiviteit te verbeteren
Uw klant hoeft geen ervaren gebruiker te zijn om de kracht van Office 2016 te kunnen benutten.
De programma’s zitten boordevol slimme functies waarmee d productiviteit omhoog vliegt.

Gemaakt voor teamwerk
Met de ingebouwde samenwerkingsfuncties kan je gezamenlijk documenten in Word, PowerPoint en OneNote schrijven, delen en bewerken. Werk gelijktijdig met collega’s aan hetzelfde document, of men nu in dezelfde kamer zit of aan de andere kant van de wereld.

Office 365

Met een abonnement op Office 365 kan je altijd en overal, op elk apparaat, met anderen samenwerken. U ontvangt er zelfs 1 TB cloud-opslag plus 60 minuten Skype per maand bij.

Office 365 wordt geleverd met de nieuwste en beste versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook en meer, direct gedownload op de favoriete apparaten. De gebruiker kan blijven werken, ook als hij niet online is.

Installatie op meerdere apparaten
Geniet van alles wat Office te bieden heeft op maximaal 5 pc’s of Macs, 5 tablets (Windows/Android en iPad) en 5 telefoons5 — zodat je aan de slag kan, hoe, waar en wanneer hij maar wil.

Overal toegang
Office 365 is gemaakt voor teamwerk. Met 1 TB online OneDrive-opslag heeft u meer dan voldoende ruimte om het werk in de cloud op te slaan en te delen met collega’s. Documenten kunnen zelfs gelijktijdig realtime geschreven, bewerkt en van commentaar voorzien worden, of men nu in dezelfde kamer zit of aan de andere kant van de wereld.

Altijd up-to-date
Als u een abonnement op Office 365 koopt, krijg je direct de beschikking over de nieuwste softwareversies en upgrades. En het kost niks extra. U behoudt de controle over de upgrades en bepaalt zelf of en wanneer hij overstapt op een hogere versie.

Contact via Skype
Kiest u voor Office 365 dan ontvang je elke maand 60 Skype-minuten. Contact houden met vrienden, familie en collega’s was nog nooit zo simpel.

Meer informatie

Voor meer informatie over de verschillende Office versies neem dan telefonisch (058-7506066) of per mail contact met ons op.