10 jaar Bata ICT

Harry Hilgen Laatste ict nieuws

`Dit jaar bestaat Bata ICT 10 jaar en in die 10 jaar is de cyberwereld ingrijpend veranderd.

Van een desktopcomputer, stapten we massaal over op laptops en tablets, van grote softwarepakketten over op applicaties in de Cloud en van intern beheer naar het uitbesteden van ICT beheer.

De macht en onmacht van Social Media is in deze 10 jaren enorm toegenomen en veel wordt ook zomaar klakkeloos voor waar aangenomen: want het heeft op facebook gestaan.
Twitter, Instagram, LinkedIn en facebook, noem ze maar op en er zal geen bedrijf meer zijn die geen gebruik maakt van een van deze sociale netwerken.
Content is de heilige graal geworden, hoe bereik ik mijn klanten op zijn best?

Bijna elke dag komt cybercrime wel in het nieuws en veel mensen denken, dat gebeurt mij niet, het gebeurt altijd een ander.
Maar de kans dat u eens doelwit bent van cybercrime is de jaren substantieel toegenomen.
Hierdoor is de beveiliging van de cyberwereld is enorm veranderd, had men vroeger genoeg aan een simpel antivirusprogramma, tegenwoordig zijn de dreigingen dermate groot en divers, dat je dit als ondernemer en dan vooral in het MKB, uitbesteed aan gespecialiseerde ICT-bedrijven.

U ziet, de moderne ondernemer heeft zoveel meer op zijn bordje dan de traditionele ondernemer van pak hem beet 25 jaar geleden.

Bata ICT heeft zich in die 10 jaren door ontwikkeld tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren. Beheren en onderhouden van complexe netwerken tot 25 werkplekken zodat u zorgeloos kunt doen, wat u het liefste doet in uw bedrijf: ondernemen.

Neemt u gerust eens telefonisch contact met ons op 058-7506066 zodat we samen kunnen zien wat Bata ICT voor uw bedrijf kan betekenen.