QNAP verbetert Cloud back-upservices met de binnenkort verkrijgbare Cloud Drive Sync – Beta app

Harry Hilgen Storage en Servers

Als gevolg van het onverwacht uitvallen van de Dropbox® Linux Client in QNAP Dropbox Sync app, zijn gebruikers van QNAP® Systems, Inc. NAS nu niet in staat om het synchroniseren in Dropbox te activeren via de Dropbox Sync app. Gebruikers die op dit moment de Dropbox Sync app hebben geïnstalleerd en verbonden zijn met hun Dropbox-account hebben hier geen last van, maar als ze uitloggen uit de app kunnen ze geen gebruik meer maken van hun service.

QNAP zal snel een nieuwe Cloud Drive Sync – Beta app uitgeven voor het synchroniseren van bestanden tussen QNAP NAS, Google Drive™ en Dropbox om gebruikers nog steeds te voorzien van makkelijke cloud synchronisatieservices. De nieuwe Cloud Drive Sync – Beta app is verkrijgbaar vanuit het QTS App Center voor QNAP NAS met QTS 4.1 (of een nieuwere versie) erop geïnstalleerd.

In het derde kwartaal van 2015 zal QNAP een compleet nieuw back-upsysteem op de markt brengen – Hybrid Backup Restore – een systeem dat uw data nog beter beschermt en herstelt door locale/externe NAS-systemen en cloud back-upservices te integreren en door tevens meer ondersteuning te bieden aan opslagproviders in de cloud.

QNAP biedt haar excuses aan voor elk ongemak veroorzaakt door het onverwacht uitvallen van de service van de Dropbox Sync app.

 

Bron: QNAP verbetert Cloud back-upservices met de binnenkort verkrijgbare Cloud Drive Sync – Beta app