QNAP introduceert betaalbare rack-geoptimaliseerde 4-bay Dual-core NAS met zakelijke functies

Harry Hilgen Storage en Servers

 

QNAP® Systems, Inc. kondigde vandaag een nieuwe 4-bay TS-431U Turbo NAS aan met een optimale prijs/prestatie verhouding in het chassis van een 1U-netwerk opslagserver voor het delen van bestanden, back-up, synchronisatie en nog veel meer. Met een geavanceerde Freescale dual-core 1,2 GHz processor en 1 GB DDR3 RAM, levert de TS-431U uitzonderlijke multi-tasking prestaties als een zakelijke NAS, verbetert het de productiviteit en biedt het een privé cloud voor eenvoudige en veilige toegang tot gegevens.

“De TS-431U biedt een ideale oplossing voor kleine bedrijven en werkgroepen die een hoog presterende netwerkopslag willen met lage aanschafkosten zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid en andere functies”, zegt Jason Hsu, productmanager van QNAP.

De TS-431U is een betrouwbare en betaalbare hoog presterende netwerk opslagoplossing, met tot 148 MB/s leessnelheid en 119 MB/s schrijfsnelheid via dual Gigabit LAN-poorten. De TS-431U ondersteunt dubbele IP-instellingen, port trunking modi en stelt gebruikers in staat fouttolerantie of linkaggregatie te configureren voor een grotere datadoorvoer.

De TS-431U is voorzien van diverse essentiële zakelijke toepassingen, waaronder het cross-platform delen van bestanden voor Windows®, Mac®, en Linux/UNIX-gebruikers om centrale opslag te bieden; Windows Active Directory, LDAP-directory services en geavanceerde toegangsinstellingen; backup-oplossingen voor Windows en Mac; noodherstel-oplossingen met RTRR of rsync en back-up naar Microsoft Azure, Amazon S3/Glacier, Google Cloud Storage, Rackspace, IBM SoftLayer en HP Helion Cloud; QSync voor bestandsynchronisatie tussen meerdere apparaten om teamwerk en samenwerking te verbeteren.

Met een QNAP NAS zijn er genoeg functies om het dagelijkse kantoorwerk te verbeteren. Surveillance Station biedt een professioneel netwerksurveillance video-management-systeem ter ondersteuning van realtime bewaking, video en audio opnemen en afspelen; Notes Station presenteert een digitale tool voor het maken van aantekeningen gebaseerd op een privé cloud voor het delen van ideeën en samenwerking; met het streamen van media via DLNA, AirPlay, Chromecast en Plex Media Server kunnen gebruikers multimedia-inhoud opgeslagen op de TS-431U afspelen met compatibele Smart TV’s en mediaspelers.

Bron: QNAP introduceert betaalbare rack-geoptimaliseerde 4-bay Dual-core NAS met zakelijke functies