NAS uw persoonlijke Cloudservice

Harry Hilgen ICT, Storage en Servers

Als u als ondernemer googelt op Cloudservices krijgt u me toch een aantal pagina’s met zoekresultaten… Vind daar maar eens het juiste product voor uw bedrijf. Uiteraard zijn er deskundigen die u bij uw keuze kunnen helpen, maar echt onafhankelijk zijn deze mensen natuurlijk niet, ze zullen altijd die Cloudservice aanbieden waarmee ze afspraken hebben. Logisch, zo werkt het in de wereld van de ondernemer, dat is ondernemen. Maar er zijn ondernemers die graag alle touwtjes zelf in handen hebben, die liever eenmalige kosten hebben dan maandelijkse kosten en die het liefst geen vreemden toezicht zien houden op hun gegevens.

Dit is mogelijk door bij ons een NAS aan te schaffen. Maar wat is een NAS? De letters NAS staan voor Network Attached Storage oftewel een aan uw netwerk gekoppeld opslagmedium. Uw eigen Cloud.

Een NAS is een intelligent opslag apparaat die fysiek bij u in uw onderneming staat, waar een opslagcapaciteit van 1 tot honderden terabytes in kan zitten (afhankelijk van de door u gekozen configuratie) , zeg maar een externe harde schijf met een netwerkaansluiting.
Hierdoor is het mogelijk om vanaf uw werkplek bestanden op te slaan op de NAS, kunnen uw medewerkers bestanden delen en zelfs tegelijk aan hetzelfde bestand werken. U kunt het uw eigen Cloud service op kantoor noemen. Met een webbrowser of een app op uw smartphone kunt u bestanden openen en gebruik maken van de services die de NAS u biedt.

Voor wie is een NAS?

Een NAS is er voor elke organisatie, van eenmanszaak tot aan een grote onderneming. Een NAS is een betaalbare en schaalbare oplossing voor het MKB om bestanden te delen, reserve kopieën maken en op te slaan en samen te werken aan een bestand.

Wat kan een NAS voor uw onderneming betekenen?

  • Naadloos bestanden delen
  • Eenvoudiger samenwerken
  • Gecentraliseerde reserve kopieën
  • Gebruiksvriendelijk
  • Kosten inzichtelijk

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een NAS? Onze specialist legt u in een adviesgesprek graag uit wat een NAS voor uw onderneming kan betekenen en welke uitvoering het beste bij uw onderneming past. Aarzel niet langer en bel met 058-7506066 of mail met info@bata-ict.nl en maak een afspraak voor het adviesgesprek!