Wij zijn uw netwerk altijd 1 stap voor!

Harry Hilgen Beheer, ICT

Managed Monitoring ServicesEen server die om onverklaarbare wijze uitvalt waardoor al uw werknemers stilzitten. Dat belangrijke mailtje dat maar niet binnen komt want de mailserver blijkt vol te zijn. En net als alles weer lijkt te werken komt u erachter dat er helemaal geen backup is gemaakt.
Komt het u ook zo bekend voor dat problemen pas worden aangepakt als het te laat is?

In veel bedrijven is dit helaas dagelijkse praktijk. Er is geen daadwerkelijke controle over het netwerk, iedereen holt achter de feiten aan en intussen staat uw business stil en lopen de kosten op! Met onze dienstverlening zijn wij die problemen altijd één stap voor!

De backup mislukt? Anti-virus niet up-to-date? Stroomt uw server ineens sneller vol en loopt de performance achteruit? Dit, en meer, kunnen wij continue voor u in de gaten houden en daardoor direct actie ondernemen. Alle onregelmatigheden worden direct opgemerkt en gemeld. Door deze pro-actieve service zijn wij in staat direct te helpen, voordat u iets van deze problemen heeft gemerkt. Of erger nog: voordat uw business compleet tot stilstand is gekomen.

Altijd een stap voor!

” Wat wij doen…”
• 24 uur per dag optimale bewaking van uw netwerk
• Preventief onderhoud
• Regelmatige rapportages
• Altijd up-to-date en optimaal beveiligd
• Backup controles
• Licentiebeheer
• Eén aanspreekpunt voor al uw ICT zaken

” Wij zijn bijzonder trots op onze dienstverlening. ..”
…en daarom laten wij u graag, vrijblijvend, kennismaken met onze dienst. Omdat wij 100% overtuigd zijn van onze dienstverlening durven wij het aan om u kennis te laten maken met onze service. Wij weten zeker dat u nooit meer met minder genoegen neemt. Voor meer informatie of voor de vrijblijvende kennismaking met onze ict beheer uitbesteden of wilt u met ons contact opnemen. Wij staan u graag te woord.

Minder stress, meer overzicht, lagere kosten.
Onze dienstverlening is zo flexibel dat wij voor elke klant een maatwerkoplossing kunnen aanbieden. Ons geheim is dat wij technologie voor ons laten werken in plaats van dat wij achter de feiten aan hollen. Door onze kennis te koppelen aan innovatie zijn wij in staat om u een betrouwbare, efficiënte en kostenbesparende service te verlenen… dag in dag uit. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw zaken en dat u weer grip krijgt op uw netwerk. En omdat wij de grootste problemen voor kunnen zijn, bespaart u kosten.

Altijd een stap voor!