Einde Windows 7: Time Flies

Harry Hilgen ICT, Laatste ict nieuws, Windows 7

Wow wat gaat de tijd snel, op 22 mei van dit jaar schreef ik een blog over het einde van een tijdperk op 14 januari 2020. Op deze dag stopt Microsoft met de ondersteuning voor Windows 7. U zou vanaf die dag nog  8 maanden de tijd hebben om uw Windows 7 besturingssysteem om te zetten naar Windows 10.

Drie maanden

Zo heeft u nu ineens nog maar dik 3 maanden de tijd om er voor te zorgen dat uw bedrijf over te gezet wordt van Windows 7 naar Windows 10.
Maar het werkt perfect, hoor ik veel mensen zeggen, waarom moet ik dan toch over naar Windows 10? Als er geen updates meer komen en er is een beveiligingslek, dan loopt uw computer en daarmee uw onderneming onnodig veel risico op gevaren van buitenaf.

Upgraden

Als u nu nog Windows 7 gebruikt, wordt het nu wel tijd om eens na te gaan denken hoe u de omzetting gaat regelen. Gaat u dit zelf doen, samen met Microsoft, of gaat u dit uitbesteden? Het kan een behoorlijke operatie worden: werken mijn applicaties en randapparatuur wel onder Windows 10? Moet ik nu ineens alle computers en dergelijke vervangen? Of is er een mogelijkheid om alleen het besturingssysteem te vervangen? Zo’n operatie kan, zoals u ziet, veel vragen opwerpen en die kunnen daardoor weer een onzeker gevoel voor de toekomst geven.

Betrouwbare partner

Met Bata ICT haalt u een betrouwbare partner in huis, die u kan begeleiden naar een soepele overgang naar Windows 10. Wij kunnen u een advies op maat geven, een offerte op basis van dit advies maken en in overleg met u deze transitie vervolmaken.

Werkt u nu nog met Windows 7? Aarzel dan niet langer en bel met 058-7506066 of mail naar: info@bata-ict.nl! We helpen u graag!