Netwerk installatie

Bedrijfsnetwerk aanleggen

Datacommunicatie is belangrijk voor uitwisselen van digitale informatie. Hiervoor heb je een netwerk betrouwbare netwerk apparatuur nodig en een goede databekabeling, wifi netwerk nodig. Daarnaast is uw netwerkapparatuur belangrijk dat deze goed op elkaar zijn afgestemd zoals switches, routers, utm firewalls en wifi accesspoints deze zijn het centraal middelpunt van het netwerk infrastructuur.

Datanetwerken kunnen draadloos maar ook bedraad worden aangelegd, een combinatie van beide is ook mogelijk. Betrouwbare, snelle en storingsvrije datanetwerken op kantoor zijn essentieel om alle werkzaamheden goed te laten verlopen. Het is van belang dat elke werkplek binnen uw kantoor voorzien is van genoeg telefonie- en internetaansluitingen en een goed WIFI netwerk. Bent u van plan om een netwerk aan te leggen in uw kantoor?

Bedrijfsnetwerk beveiligen en onderhouden

Uw netwerk is een kostbaar bezit. Hierbij valt niet alleen te denken aan de waarde van de hardware en software, maar vooral aan de waarde van de data die u in loop der tijd heeft verzameld. Deze data heeft voor uw onderneming een onschatbare waarde en verdient dus ook adequaat beveiligd te worden. Om vertraging en problemen in de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf te voorkomen is het essentieel dat complexe systemen en netwerken goed onderhouden worden. U kunt uw netwerkbeheer uitbesteden aan Bata ICT, neemt al uw zorgen uit handen.

De werkzaamheden
  • Aanleg van databekabeling voor internet.
  • Aanleg van een WIFI draadloos netwerk.
  • Aanleg en configuratie van netwerkapparatuur.
  • Levering van alle benodigde materialen en apparatuur.

Bedrijfsnetwerk laten aanleggen?

Kom graag bij u langs omtrent de inrichting of aanleg bedrijfsnetwerk.

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.