Netwerk installatie

Bedrijfsnetwerk aanleggen

Datacommunicatie is belangrijk voor uitwisselen van digitale informatie. Hiervoor heb je een netwerk, netwerk apparatuur, databekabeling en een draadloze oplossing nodig. Daarnaast is het voor uw netwerk erg belangrijk dat de alle netwerkapparatuur goed op elkaar is afgestemd, zoals switches, routers, wifi accespoints, etc. voor optimaal gebruik van uw netwerk.

Datanetwerken kunnen draadloos maar ook bedraad worden aangelegd, een combinatie van beide is ook mogelijk. Betrouwbare, snelle en storingsvrije datanetwerken op kantoor zijn essentieel om alle werkzaamheden goed te laten verlopen. Het is van belang dat elke werkplek binnen uw kantoor voorzien is van genoeg telefonie- en internetaansluitingen en een goed WIFI netwerk. Bent u tevreden over uw huidige bedrijfsnetwerk? Overweegt u het aanleggen van een bedrijfsnetwerk? Bata ICT geeft u advies op maat.

Bedrijfsnetwerk beveiligen en onderhouden

Uw netwerk is een kostbaar bezit. Hierbij valt niet alleen te denken aan de waarde van de hardware en software, maar vooral aan de waarde van de data die u in loop der tijd heeft verzameld. Deze data heeft voor uw onderneming een onschatbare waarde en verdient dus ook adequaat beveiligd te worden. Om vertraging en problemen in de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf te voorkomen is het essentieel dat complexe systemen en netwerken goed onderhouden worden. Besteed uw netwerkbeheer uit aan Bata ICT en we nemen al uw ICT zorgen uit handen.

De werkzaamheden
  • Aanleg van databekabeling voor internet.
  • Aanleg van een draadloos netwerk.
  • Aanleg en configuratie van netwerkapparatuur.
  • Levering van alle benodigde materialen en apparatuur.

Bedrijfsnetwerk laten aanleggen?

Bata ICT komt graag bij u langs voor de inrichting en aanleg van uw bedrijfsnetwerk.

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.