Altaro server back-up software

Altaro back-up: uw efficiënte server back-up software oplossing

Altaro VM Back-up is een bekroonde back-up en replicatie oplossing, niet alleen voor Hyper-V en VMWare omgevingen, maar ook voor uw fysieke servers.

Altaro back-up softwareDe back-up kan zowel op lokale storage server opgeslagen worden, maar ook in de Cloud in een datacenter op een andere locatie. U krijgt een efficiënte back-up oplossing met de daarbij behorende krachtige tools voor een betaalbare prijs.

De Altaro back-up is een gebruiksvriendelijke back-up oplossing waarvan uit niet alleen de back-up kan worden uitgevoerd, maar ook het herstel van de virtuele machines die gebaseerd zijn op Hyper-V of VMWare. Door de eenvoudige gebruikersinterface en de easy setup, ondervangen we de meeste problemen die vaak gepaard gaan met het maken van een back-up van uw omgeving.

Met de WAN geoptimaliseerde Replicatie en Constante Data Bescherming (DSB) bereikt u een minimale RPO (hoeveel data die u kunt missen, m.a.w. hoe vaak er een herstelpunt gemaakt moet worden) en een minimale RTO (hoelang het duurt voordat u weer up and running bent na een calamiteit) waardoor u bijvoorbeeld drastisch de downtime van uw VM kunt verkorten en bij een calamiteit een minimale kans op verlies aan data realiseert.

Functies van Altaro VM Backup

Data deduplicatie

Het herkennen dat dezelfde bestanden meerdere keren worden opgeslagen en door het behouden van 1 van die bestanden i.p.v. alle, bespaart u opslagruimte en tijd, hierdoor kunt u uw back-up sneller uitvoeren.

Herstel bestanden en Exchange items

Het herstel van individuele bestanden of exchange items direct vanuit VM Back-ups.

Offstite en cloud backup

Altaro VM Back-up maakt gebruik van meerdere back-up types waaronder offsite back-up over WAN, Internet en LAN of verwisselbare drives. Als u een abonnement op Microsoft Azure heeft, dan kan er ook een offsite back-up via de Azure Cloud gaan.

Back-ups maken van actieve VM’s

Maak zonder onderbrekingen met gebruik van Microsoft VSS een back-up van Hyper-V en VMWare VM’s.

Flexibele planning en wachtrij

Eenvoudige planning van back-ups m.b.v. back-up schema’s of van individuele VM’s.

Boot VM

Boot VM-versies vanuit de back-up locatie terwijl de originele VM op de achtergrond hersteld wordt.

Snelle Compressie

Door gebruik te maken van multithreading van de processoren wordt de back-up snelheid vergroot en de CPU-belasting verminderd.

Minimale RPO en RTO

Geweldige back-ups zijn zinloos zonder snel, betrouwbaar herstel – Aanzienlijke vermindering van het Recovery Point Objective (RPO) en het Recovery Time Objective (RTO) door middel van CDP en replicatie.

Keuze Altaro VM Backup

Kiest u voor de software van Altaro, dan heeft u bij Bata ICT de keuze uit meerdere opties: Zo kunt u alleen het softwarepakket aanschaffen voor een eenmalige aanschafprijs en doet u zelf verder de implementatie, onderhoud, monitoring en de back-ups, u neemt het pakket af bij Bata ICT en wij helpen u met de implementatie van het pakket, u betaalt een jaarlijkse bijdrage voor de software-updates, of u kiest er voor om alles bij Bata ICT onder te brengen( Managed Back-Up) voor een vast bedrag per maand en dan heeft u er geen omkijken meer naar.

Overstappen naar Altaro backup software?

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.