Systeem- en netwerkbeheer

Systeembeheer en Netwerkbeheer

U kunt Bata ICT inhuren voor al uw systeem- netwerkbeheer. Wij zorgen er dan voor dat u geen omkijken meer hebt naar uw computer- en netwerkomgeving, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Wij richten complete systemen in, die probleemloos werken.

Systeem- NetwerkbeheerBata ICT heeft zich ten doel gesteld haar klanten zo min mogelijk lastig te vallen met het systeembeheer. ICT moet gewoon werken. Systeembeheer dus, zoals het in Nederland de gewoonste zaak van de wereld dat er water uit de kraan komt. Niks meer en niks minder.

Beschikbaarheid optimaliseren, continuïteit garanderen

Als zeer ervaren systeem- netwerkbeheerder weet Bata ICT wat ervoor nodig is om de ICT- omgeving van uw bedrijf draaiend te houden. Daarmee nemen we u veel zorgen uit handen. Wij optimaliseren de beschikbaarheid van uw systemen en zorgen voor continuïteit.

Beheer op afstand en of op locatie

Veel van de beheerwerkzaamheden worden uitgevoerd op afstand. Dit werkt zeer snel en bovendien efficiënt. Daarmee zijn de belangrijkste voordelen meteen gezegd. Want remote beheer is vooral sneller. U heeft een vraag, u belt en uw netwerkbeheerder kan meteen helpen. En ook goedkoper. De besparing is duidelijk, namelijk geen brandstof en geen reistijd. Maar soms komt het wel voor dat er op locatie onderhoud, installaties en of configuratie werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Hierbij moet u denk aan hardware vervangen en patchen t.b.v. van nieuwe werkplekken inrichten etc.

Wat behoort tot standaard systeem- netwerkbeheer taken
  • Controle backup.
  • Server(s) en werkstations updaten met patches en hotfixes.
  • Installeren van noodzakelijke servicepacks.
  • Virussen, Spyware aanwezigheid controleren.
  • Software installatie
  • Hardware installatie

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Systeembeheer voor úw bedrijf nodig

Kennis maken met Bata ICT en de manier waarop wij uw ICT-omgeving draaiend houden, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.