Systeem- en netwerkbeheer

Systeembeheer en Netwerkbeheer

U kunt Bata ICT inhuren voor al uw systeem- netwerkbeheer. Wij zorgen er dan voor dat u geen omkijken meer hebt naar uw computer- en netwerkomgeving, zodat u zich met andere zaken bezig kunt houden. Wij richten complete systemen in, die probleemloos werken.

Systeem- NetwerkbeheerBata ICT heeft zich ten doel gesteld haar klanten zo min mogelijk lastig te vallen met het systeembeheer. ICT moet gewoon werken. Net zoals het in Nederland de gewoonste zaak van de wereld is dat er schoon water uit de kraan komt, moet uw ICT zijn werk doen.

Beschikbaarheid optimaliseren, continuïteit garanderen

Als zeer ervaren systeem- netwerkbeheerder weet Bata ICT wat ervoor nodig is om de ICT- omgeving van uw bedrijf draaiende te houden. Daarmee nemen we u veel zorgen uit handen. Wij optimaliseren de beschikbaarheid van uw systemen en zorgen voor continuïteit.

Beheer op afstand en/of op locatie

Veel van de beheerwerkzaamheden worden uitgevoerd op afstand. Dit werkt zeer snel en bovendien efficiënt. Daarmee zijn de belangrijkste voordelen meteen gezegd. Want remote beheer is vooral sneller. U heeft een vraag, u belt en uw netwerkbeheerder kan meteen helpen. En ook goedkoper. De besparing is duidelijk, namelijk geen brandstof en geen reistijd. Maar soms komt het wel voor dat er op locatie op locatie onderhoud- , installatie- en/of configuratiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Hierbij moet u denken aan hardware vervangen en patchen t.b.v. van nieuwe werkplekken inrichten, etc.

Wat behoort tot standaard systeem- netwerkbeheer taken
  • Controle backup.
  • Server(s) en werkstations updaten met patches en hotfixes.
  • Installeren van noodzakelijke servicepacks.
  • Virussen, Spyware aanwezigheid controleren.
  • Software installatie
  • Hardware installatie

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Systeembeheer voor uw bedrijf nodig?

Kennis maken met Bata ICT en de manier waarop wij uwICT omgeving draaiende houden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.