Maatwerk in ict hardware

ICT Hardware bedrijfs-klaar opgeleverd

Server of computer kopen? Bent u op zoek naar een inkoop partner voor een nieuwe server, computers, monitoren, firewall/routers, switches of bepaalde software voor u front/back offfice? Bata ict is hierin de ict leverancier en aanspreekpunt voor advies en biedt ondersteuning voor de ict infrastructuur.

Bata ict levert, installeert en onderhoudt diverse merken hard- en software. De bedrijfszekerheid van uw ICT omgeving is mede afhankelijk van kwalitatief goede producten waar een adequate installatie service op verleend kan worden. BATA ICT heeft dan ook gekozen voor strategische samenwerking met professionele partners die ons ondersteuning garanderen.

Software licenties oplossingen

Meeste software worden tegenwoordig niet meer op een cd of dvd, maar wordt ter download aangeboden. Heeft u software licenties nodig, maar u wilt hierin advies in aanschaf en installatie? Bata ict kan u hierin adviseren voor uiteenlopende software bijv. Microsoft Server, Office365, tot Antivirus.

Installatie service op hardware en software

Installatie service op ict hardware en software die u bij ons koopt, dan zorgen wij dat u hierin totaal ontzorgd wordt met Bata ict installatie service. Bata ict staat garant voor deskundige installaties en migratie van werplekken en netwerkinstallaties.

Meer informatie over hardware en software?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.