Maatwerk in ict hardware

ICT Hardware bedrijfs-klaar opgeleverd

Bent u op zoek naar een inkooppartner voor een nieuwe server, nieuwe computers , monitoren, firewalls/routers en switches? Of voor bepaalde software voor uw bedrijf? Bata ICT is gecertificeerd leverancier voor al uw hard- en software. Tevens is Bata ICT uw aanspreekpunt voor advies en ondersteuning van deze hard- en software.

Bata ict levert, installeert en onderhoudt diverse merken hard- en software. De bedrijfszekerheid van uw ICT omgeving is mede afhankelijk van kwalitatief goede producten waar een adequate installatie service op verleend kan worden. Bata ICT heeft dan ook gekozen voor strategische samenwerking met professionele partners die ons ondersteuning garanderen.

Software licenties oplossingen

De meeste software wordt tegenwoordig niet meer geleverd op cd of dvd, maar wordt online aangeboden om te downloaden.
Bata ICT kan u hierin adviseren voor de aanschaf van uiteenlopende softwarepakketten , van Microsoft Office 365 tot Antiviruspakketten.

Installatie service op hardware en software

Kiest u voor onze installatieservice? Dan zorgen wij er voor dat u er geen omkijken meer naar heeft en staan we garant voor deskundige installatie en of migratie van werkplekken en netwerk installaties.

Meer informatie over hardware- en software?

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.