ICT beheer uitbesteden

ICT beheer uitbesteden? Kennis in huis halen en kosten besparen!

Wilt u ICT kennis in huis halen? En ook geld besparen op ICT beheer kosten? Dan is het ICT beheer uitbesteden van uw computersystemen de oplossing. U doet uw kernactiviteit en Bata ICT de rest.

netwerk monitoringICT uitbesteden leidt tot betere prestaties, lagere kosten en ook hogere beheersbaarheid, dan alles zelf doen. Maar welke onderdelen van uw ICT kunt u uitbesteden? En welke kunt u beter in eigen beheer houden? Er is geen standaard recept voor het uitbesteden. Elke mogelijkheid heeft zijn eigen voor- en nadelen. De keuzes hangen af van uw organisatie, de kwaliteit van de aanwezige ICT en de door u gewenste prestaties.

Waarom kiezen voor het uitbesteden van uw ICT beheer

Om als niet ICT ’er uw ICT goed te in de hand te kunnen houden, moet u zicht hebben op de sterke en zwakke schakels in uw ICT afdeling. Kent u uw zichtbare en verborgen ICT kosten? Is het ICT kennisniveau van uw organisatie of bedrijf en de leveranciers up-to-date? En hoe staat het met de beschikbaarheid van personen en systemen? Op al deze vragen kan Bata ICT u antwoord geven.

Wat betekent dit voor u?

Wij nemen het onderhoud van uw complete ICT-omgeving over: van server, nas storage en netwerk tot de kantoor- en mobiele werkplek. Het uitbesteden aan ons gaat via vastomlijnde afspraken en op basis van wederzijds vertrouwen: de basis voor een duurzame samenwerking! U bepaalt helemaal zelf hoe veel werk u uitbesteedt. In de praktijk blijken standaardoplossingen overigens meestal niet erg flexibel. Wij voeren het meeste werk op afstand uit; dat bespaart u tijd en kosten.  Wij kunnen u hierdoor sneller service verlenen bij calamiteit en daardoor kunnen u en uw medewerkers weer sneller aan het werk.

De belangrijkste voordelen u zijn:
  • U kunt u focussen op uw kernactiviteiten, namelijk ondernemen.
  • Duidelijk inzicht in de kosten: u betaalt een vast bedrag per maand..
  • Keuze uit verschillende serviceabonnementen.
  • Eén aanspreekpunt.

Weten wat wij voor u kunnen beteken?

Wij komen graag bij u langs voor om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.