ICT beheer uitbesteden

ICT beheer uitbesteden is uw bedrijfscontinuïteit verzekerd

Wilt u ICT kennis in huis halen? En ook geld besparen op ict beheer kosten? Dan is het ict beheer uitbesteden van uw computersystemen de oplossing. U doet uw kernactiviteit en Bata ict de rest.

netwerk monitoringICT uitbesteden leidt tot betere prestaties, lagere kosten en ook hogere beheersbaarheid, dan alles zelf doen. Maar welke onderdelen van die ICT kunt u uitbesteden? En welke kunt u beter in eigen huis houden? Er is geen standaard recept voor het uitbesteden. Elke mogelijkheid heeft zijn eigen voor- en nadelen. De keuzes hangen af van uw organisatie, de kwaliteit van de aanwezige ICT en de door u gewenste prestaties.

Waarom kiezen voor ICT beheer uitbesteden?

Om als niet ICT ’er uw ICT goed te in de hand te kunnen houden, moet u zicht hebben op de sterke en zwakke schakels in uw ICT afdeling. Kent u uw zichtbare en verborgen ICT kosten? Is het ICT kennisniveau van uw organisatie of bedrijf en de leveranciers up-to-date? En hoe staat het met de beschikbaarheid van personen en systemen?

Wat betekent dit voor u?

Wij nemen het onderhoud van uw complete ICT-omgeving over: van server, nas storage en netwerk tot de kantoor- en mobiele werkplek. Dat uitbesteden aan ons staat voor vast omlijnde afspraken en wederzijds vertrouwen: de basis voor een duurzame samenwerking! U bepaalt helemaal zelf hoe veel werk u uitbesteedt. In de praktijk blijken standaardoplossingen overigens meestal niet erg flexibel. Wij voeren het meeste werk op afstand uit; dat be-spaart u zeer veel reistijd. Maar wij kunnen u ook sneller service verlenen en daardoor kunt u uw medewerkers volledig en goed informeren.

De belangrijkste voordelen hiervan zijn
  • focus op kernactiviteiten/core business: de bijzaken uitbesteed
  • besparing: gerichte sturing, want transparant en voorspelbaar
  • veel inzicht in de kosten: u betaalt een vast bedrag per maand
  • kennis in huis: één specialist van Bata ict waakt over al uw ICT
  • één aanspreekpunt: al uw ICT-vragen stelt u aan één persoon
  • continuïteit van de ICT-omgeving: door het proactief monitoren

Weten wat u wat u kunt besparen?

Wij komen graag bij u langs voor om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.