Computerservice

Computerservice bespaart u tijd

Heeft u geen eigen IT Specialist in dienst? En toch regelmatig ondersteuning nodig bij uw computer, server en netwerkinstallaties? Of bij storingen? Computerservice van Bata ICT biedt daar uw bedrijf dé oplossing voor.

Koopt u een nieuwe computer of laptop, dan moeten er belangrijke handelingen verricht worden. Overzetten van uw gegevens van de oude naar nieuwe computers en/of laptops bijvoorbeeld. Onze werkwijze bij deze Computerservice is gericht op eenvoud, het niet moeilijker maken dan echt nodig is. Dat is een voorwaarde voor een grote betrouwbaarheid. Wat er niet is, kan immers ook niet stuk gaan.

Continuïteit en betrouwbaarheid

Continuïteit en betrouwbaarheid zijn de kern van al ons werk. Er kan in de ICT heel veel, maar ondanks dat reclame soms anders doet geloven, heeft u echt niet alles nodig. De ervaring van Bata ICT is, dat ondernemers meer hechten aan continuïteit van hun ICT-systeem, dan aan de nieuwste gadgets. Iets wat we ons heel goed kunnen voorstellen. Daar is onze Computerservice dan ook op gericht.

Waar wij u mee kunnen helpen:
  • Computer- en netwerkbeveiling.
  • Computer- en server installatie.
  • Computerreparaties.
  • Data back-up herstel.
  • Draadloze- en bedraad netwerkinstallatie.
  • Hardware en software-installatie.

Computerservice bij uw op locatie?

Bel of mail directe hulp

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.