SNEL COMPUTER SERVICE BIJ JE OP KANTOOR OF THUIS

Wij zijn de specialist op gebied van Microsoft Windows computers en Windows servers.
Wij garanderen voor een snelle afhandeling. Meer dan vijftien jaar ervaring met professionele hulp voor computer en server en netwerk problemen en installaties.

Heeft u geen eigen IT Specialist? En toch ondersteuning nodig bij server, computer en netwerk? Of bij storingen? Dan biedt onze Computer Service u daarvoor de hulp. En inrichting en verhuizing van werkplekken doen wij ook.

Gebruiksklaar maken nieuwe computers en laptops

Koopt u een nieuwe computer of laptop, dan moeten er belangrijke handelingen verricht worden. Overzetten van uw gegevens van de oude naar nieuwe laptops en/of computers bijvoorbeeld. Onze werkwijze bij deze Computer Service is gericht op eenvoud, het niet moeilijker maken dan echt nodig is. Dat is een voorwaarde voor een grote betrouwbaarheid. Wat er niet is, kan immers ook niet stuk gaan.

Continuïteit en betrouwbaarheid zijn de kern van al ons werk. Er kan in de ICT heel veel, maar ondanks dat reclame soms anders doet geloven, heeft u echt niet alles nodig. De ervaring van BATA ICT is, dat ondernemers meer hechten aan continuïteit van hun ICT systeem, dan aan de nieuwste gadgets. Iets wat we ons heel goed kunnen voorstellen. Daar is onze Computer Service dan ook op gericht.

Computer Service van BATA ICT

Computers zijn natuurlijk leuk, totdat ze er mee ophouden. Want misschien heeft een hardnekkig virus uw computer overgenomen. Of er zijn problemen met de soft- of hardware. Wij zoeken dit vakkundig voor u uit; en we helpen uw computer weer de oude te worden. Heeft u de computer langere tijd in gebruik, dan komt ook traagheid veel voor. Wij kunnen uw computer opschonen, waardoor uw computer daarna weer veel sneller draait. Dat zit dus ook in onze Computer Service.

Uw computer herstellen bij problemen of na een virusinfectie

Wij helpen u wanneer uw computersysteem instabiel is. Of door een virusinfectie besmet is geraakt. BATA ICT beschikt over zeer krachtige software om bestanden te herstellen; en ook te controleren op eventuele nieuwe bedreigingen. Wilt u meer weten over onze nieuwe en verfrissende kijk op ICT? Of bent u op zoek naar een no-nonsense systeembeheerder? Bel ons dan voor een afspraak over onze Computer Service op onze servicedesk!

WAAR Wij U MEE KUNNEN HELPEN

 • Connector.Connector.

  Instellen van software

  Problemen met het instellen van mijn email software.

 • Connector.Connector.

  Verwijderen van virussen

  Is een virus op mijn computer en lukt niet meer eraf te krijgen.

 • Connector.Connector.

  Data herstellen van defect hardschijf

  Mijn besturingsysteem start niet meer op.

 • Connector.Connector.

  geen Internet verbinding

  Mijn internet op de computer werkt niet meer.

 • Connector.Connector.

  wifi verbinding

  installeren en beveiligen (draadloos) netwerk en internet

 • Connector.Connector.

  Onderhoud computer of laptop

  wordt je computer wordt trager en je hoort steeds vaker de ventilator koelen

hulp nodig? Bel direct

Wat uw computer probleem ook is,
wij helpen u graag verder!
Snelle computer service
Op werkdagen bereikbaar van 08.00 - 18.00

BEL VOOR EEN AFSPRAAK 058 750 6066