Bata ICT die zorgt voor continuiteit

ICT diensten voor uw bedrijf

Wilt u met uw bedrijf helemaal op al uw ICT-diensten kunnen rekenen? En er zelf ook geen omkijken meer naar hebben? Neem dan contact op met Bata ICT. 

Een stabiel bedrijfsnetwerk is natuurlijk voor u echt essentieel. En het bevordert ook de continuïteit van uw bedrijf. Bata ICT uit Leeuwarden, uw betrouwbare partner in ICT-diensten, kan dat allemaal  voor u regelen. 

Netwerkinstallatie en -beheer

Elke onderneming is natuurlijk anders; daarom is een netwerk ook nooit standaard. Een goed advies hoe uw netwerk het beste wordt ingericht, onderhouden en beveiligd, is dan ook zeer belangrijk. Bata ICT kan dat allemaal prima voor u regelen. Naast de reguliere werkplekken zijn wij gespecialiseerd in virtualisatie en ‘thin client computing’. Of u nu twee, tien of veel meer werkplekken heeft: Een goed advies over hoe uw netwerk het beste wordt ingericht, onderhouden en beveiligd, is dan ook zeer belangrijk leveren u graag dat advies, en een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf.

Als uw computers stuk gaan, is dat natuurlijk bijzonder vervelend; daarom bieden wij ook een storingscontract aan; dat is een uitbreiding van ons onderhoudscontract. Bata ICT werkt dan op locatie om het ontstane probleem direct op te lossen; en dat gedurende een vast afgesproken aantal uren! Ook zorgen wij ervoor dat een defect server of computer vervangen wordt, bijv. servers, switches, firewalls en ADSL-modems. Dit zijn allemaal reactieve diensten; voor het proactief beheer leest u verder bij ICT beheer uitbesteden.

Hard- en software

U wilt natuurlijk niet alleen prettig, maar ook veilig werken! Wij kunnen u daar een professionele firewall, antivirus en anti SPAM-oplossingen voor leveren. Bata ICT levert bedrijfsklaar server of computer, hiervoor is Bata ICT  Microsoft Certified Partner: dus alle kennis in huis om voor uw bedrijfsbehoefte een betrouwbare oplossingen te bieden.

Wat betekent met ons werken voor u?
  • U haalt ICT-kennis in huis.
  • U bevordert de continuïteit.
  • U heeft één aanspreekpunt.
  • U krijgt de juiste oplossing.
  • U verbetert uw eigen ICT.

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over Bata ICT?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Voor uw bedrijf heeft Bata ICT ook passende en betaalbare ict diensten

En dat voor zowel de software als hardware.