Bata ict die zorgt voor continuiteit

ict dienstverlening voor uw bedrijf

Wilt u met uw bedrijf helemaal op al uw ICT-diensten kunnen rekenen? En er zelf ook geen omkijken meer naar hebben? Dan is goede samenwerking met een uitermate betrouwbare ICT-partner van zeer groot belang.

ICT Dienstverlening voor mkb bedrijvenEen stabiel bedrijfsnetwerk is natuurlijk voor u echt essentieel. En het bevordert ook de continuïteit van uw bedrijf. Bata ICT Leeuwarden, uw partner in ICT-dienstverlening, kan dat allemaal prima voor u regelen.

Afspraak maken

Netwerkinstallatie en -beheer

Elke onderneming is natuurlijk anders; daarom is een netwerk ook nooit standaard. Een goed advies hoe uw netwerk het beste wordt ingericht, onderhouden en beveiligd, is dan ook zeer belangrijk. Bata ICT kan dat allemaal prima voor u regelen. Naast de reguliere werkplekken zijn wij gespecialiseerd in virtualisatie en ‘thin client computing’. Of u nu twee, tien of veel meer werkplekken heeft: wij leveren u graag dat advies, de oplossing en al het netwerkbeheer, dat bij u past. En ook wanneer u een of meer vestigingen heeft en als u bekabeld of draadloos werkt.

Als uw computers stuk gaan, is dat natuurlijk bijzonder vervelend; daarom bieden wij ook een storingscontract aan; dat is een uitbreiding van ons onderhoudscontract. Bata ICT werkt dan op locatie om het ontstane probleem direct op te lossen; en dat gedurende een vast afgesproken aantal uren! Ook zorgen wij ervoor dat een defect hardware vervangen wordt, bijv. servers, switches, firewalls en ADSL-modems. Dit zijn allemaal reactieve diensten; voor het proactief beheer leest u verder bij ICT beheer uitbesteden.

Hard- en software

U wilt natuurlijk niet alleen prettig, maar ook veilig werken! Wij kunnen u daar een professionele firewall, antivirus en anti SPAM-oplossingen voor leveren. Bata ICT levert bedrijfsklaar hardware en software, hiervoor is Bata ICT  Microsoft Certified Partner: dus alle kennis in huis om voor uw bedrijfsbehoefte een betrouwbare oplossingen te bieden.

Wat betekent met ons werken voor u?
  • U haalt ICT-kennis in huis.
  • U bevordert de continuïteit.
  • U heeft één aanspreekpunt.
  • U krijgt de juiste oplossing.
  • U verbetert uw eigen ICT.

Bata ICT

Icarusweg 22
8938 AX Leeuwarden
058 750 60 66
info@bata-ict.nl

Op de hoogte blijven over BATA ICT?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Voor uw bedrijf heeft Bata ICT ook passende en betaalbare ict diensten

En dat voor zowel de software als hardware.