bata ict diensten die zorgt voor continuïteit

Wilt u met uw bedrijf helemaal op al uw ICT-diensten kunnen rekenen? En er zelf ook geen omkijken meer naar hebben? Dan is een goede samenwerking met een uitermate betrouwbare ICT-partner van zeer groot belang, waar u op kan rekenen en voor uw en medewerkers klaar staat en zorgt dat IT Infrastructuur goed onderhouden wordt. Een stabiel bedrijfsnetwerk is natuurlijk voor u echt essentieel. En het bevordert ook de continuïteit van uw bedrijf.
BATA ICT uit Leeuwarden, uw partner in ICT diensten, kan dat allemaal prima voor u regelen.

Netwerkinstallatie en -beheer

Elke onderneming is natuurlijk anders; daarom is een netwerk ook nooit standaard. Een goed advies hoe uw netwerk het beste wordt ingericht, onderhouden en beveiligd, is dan ook zeer belangrijk. BATA ICT kan dat allemaal prima voor u regelen. Naast de reguliere werkplekken zijn wij gespecialiseerd in virtualisatie en ‘thin client computing’. Of u nu twee, tien of veel meer werkplekken heeft: wij leveren u graag dat advies, de oplossing en al het netwerkbeheer, dat bij u past. En ook wanneer u één of meer vestigingen heeft en als u bekabeld of draadloos werkt.

Als uw computers stuk gaan, is dat natuurlijk bijzonder vervelend; daarom bieden wij ook een storingscontract aan; dat is een uitbreiding van ons onderhoudscontract. BATA ICT werkt dan op locatie om het ontstane probleem direct op te lossen; en dat gedurende een vast afgesproken aantal uren! We kunnen binnen vier uur voor een kapot onderdeel de vervangende hardware leveren, zoals voor servers, switches, firewalls en DSL modems. Dit zijn allemaal reactieve diensten; voor het proactief beheer leest u verder bij ICT beheer en onderhoud uitbesteden.

Hard- en software

U wilt natuurlijk niet alleen prettig, maar ook veilig werken! Wij kunnen u daar een professionele firewall, antivirus en anti SPAM oplossingen voor leveren. BATA ICT installeert en onderhoudt ook meerdere merken hard- en software. En we zijn Microsoft Certified Partner: dus alle kennis en kunde in huis om uw stabiele ICT omgeving te bouwen. Daarnaast verzorgen wij ook de installatie van andere software, zoals bijvoorbeeld Syntess (erp), Stabicad en Exact.

Direct contact opnemen

dan maken we een afspraak voor een kop koffie.

Wat betekent met ons werken voor u?

  • U haalt ICT-kennis in huis
  • U bevordert de continuïteit
  • U heeft één aanspreekpunt.
  • U krijgt de juiste oplossing
  • U verbetert uw eigen ICT

onze it partners

  • vmware
  • ZyXel Wireless Networks
  • UBiQuiti-Networks